Eilen oltiin Mirkun kanssa tosi tehokkaita ja vajaaseen puoleentoista tuntiin tehtiin vaikka ja mitä. Tulin kentälle vähän etuajassa ja mulla oli kaunis ajatus mennä läheiseen metsään ottamaan pieni esineruutukaistale. Tämä suunnitelma sitten kaatui jättimäiseen ojaan jonka yli ei päästy. Otin sitten ennen Mirkun tuloa pikkuisen seuraamisen liikkeellelähtöjä ja käskyn noteeraamista. Ihan uskomaton kyllä toi meidän seuraa-käskyn tilanne! Sain parannettua sitä jo siihen malliin että enää silmät värähtivät muuanne mutta pää pysyi paikallaan. Naksulla siis mentiin. Loppua kohden parani huomattavasti. Iso KIITOS Sarille että patistit meidät tätä reenaamaan. Toinen naksuteltava juttu oli luoksetulon loppuasento. Suoruushan tässä ei olekaan ollut mikään ongelma vaan tiiviys. Tuli oikein hyviä toistoja, tosin loppuajasta rupesi varastamaan (hyvä että intoa riittää).

Toisella pätkällä ensin hetsattu vauhtiluoksetulo, ja sitten estenoutoihin. Ja TAAS otin hypyn ensin ilman hetsiä (miten mie voinkin olla niin muistamaton...?). Perään uusi toisto ihan eri vireellä. Mirkulta hyvä huomio että kannattaisi välillä ottaa vain sitä takaisintulohyppyä koska meno on kuitenkin ihan kunnossa. A-nouto tosi mallikas. Tämän jälkeen pikkinen pätkä seuraamista, josta leikkiä koko poppoolla ja taas oli tosi kivaa :) Loppuun vielä eteenmeno jossa kaarsi oikealle lopuksi ja kuppi ei meinannut löytyä. Täytynee koettaa laittaa kuppi vaihtoon eriväriseksi.

Verttikin pääsi vähän tekemään perusasentoja ja leikkimään ennen kuin lähdettiin lenkille.
Lenkin lomassa otettiin sitten yhdellä esineellä esineruutuharjoitus. Kapeahko kaistale, jossa Martilla meni taas ikuisuus etsiessä mutta etsi sitkeästi, palautti hyvin ja sai hyvän palkan. Olipas kiva ja tehokas ilta! Kiitos Mirkulle hyvästä seurasta! :)