Rasakassa pakkasessa startattiin taas evl:ssä Pieksämäellä. Tuomarina oli Mauri Pehkonen.

Alkuvirittelyt jäivät vähän lyhyeen (kerittiin onneksi käydä reilu lenkki ennen sitä) kun piti mennä suoraan riviin! Harmittavasti kahta koirakkoa jouduttiin kuitenkin odottamaan tosi kauan, mistä meinasi vähän ärsytys nousta mutta onneksi en antanut niin käydä. Martti oli jo kuitenkin hyvässä vireessä ja hyvin keskittynyt, sitten parin koirakon tullessa sisään sillä ajatus katkesi totaalisesti, mutta sain sen pidettyä kuitenkin rauhallisilla mielellä kun en itse ottanut pulttia. Näitä vaan on niin vaikea harjoitella. :-/ Mutta siis normaaliin löysään tyyliin paikallaoloihin, ei siinä sinällään mitään kun ei se ole toisten koirien luo menossa, valmistautuu vaan paikallaoloihin.

Paikalla istuminen: 9 (pari kertaa liikutellut etutassuja)
Paikkamakuu: 8 (kaksi käskyä istumaan)

Sitten pois ja kävelemään ja nyt ehdin vähän temputtaakin. Kehään tosi kivalla ilmeellä, pikkisen hätäseen lähdettiin seuraamiseen.

Seuraaminen: 7,5 (oikein kiva seuraaminen, alussa vähän hapuilua, samoin hitaan alussa. Askelsiirtymissä piiiiippausta)
idari: 6 (seisoi istumisen! härregyd! Tässä näkyi ettei olla treenattu iäisyyksiin)
luoksetulo: 6 (kokonaisuutena löysä. Laukkasi kyllä kaksi ekaa väliä, eka pysäytys vähän hitaahko, loppu ravilla)
ruutu: 10 :)

Sitten taas pois ja huilimaan ja lenkille ja temputusta :)

Ohjattu: 7 ( hyvä merkki, merkiltä mietti taas ruutua mutta meni kuin menikin kapulalle mutta palautti löysästi ravaten)
Hyppynouto: 9 (olisi voinut ottaa nopeammin ja palauttaa ripeämmin, ei kyllä ollenkaan huono)
Tunnari: 0 (väärä)
Kaukot: 8 (ekaan vaihtoon kaksi käskyä, muuten aivan superhiano!)

Yhteensä 227,5 pistettä ja II-tulos. Kokonaisuutena ihan mukavaa työskentelyä. Mua jännitti taas jonkun verran mutta sain keskityttyä kuitenkin hyvin ja jännitys siirtyi enempi taka-alalle. Martti oli löysempi kuin treeneissä mutta ei koomannut ja oli hyvällä mielellä. Varmasti paljon siksi ettei mua alkanut ahdistaa. :) Kiva koe, jatkoa seuraa helmikuussa :)