Oltiin melkein koko meidän ryhmä korvaamassa maanantaina :D Olipa hauskaa kun siellä oli niin paljon tuttuja ja saatiin tehdä samaa rataa (ainakin osimoilleen). Tehtiin ensin sellaista putkiin irtoamisrallia ja hyvin irtosi. Sitten otettiinkin mukaan mutkaputkesta kääntyminen hypylle ja uudelleen samaan putkeen ja tää oli meille vähän hankala. Ensinnäkin en saanut ohjauslaaseria kunnolla kuosiin eli osoittamaan tarpeeksi putken suulle saakka, ajauduin vähän liikaa hypyn lijalla ja sitten vielä se, että Noste muuten hakee niitä putkia jo aika kaukaa jos yhtään veto on sinnepäin ja ohjaus antaa pientäkään vinkkiä, joten sinnehän se sitten hitokseen sujahteli ihan väärään putkeen. Laaserin ja mun paikan korjaamisella saatiin ihan hyvää settiä kuitenkin ja joko seitsämän esteen setti muutaman kerran puhtaasti läpi. Vikalla kerralla tosin sitten vaan tehtiin se ralliratana. Aika ylpeä olin siitä että rata alkoi kahdella hypyllä joista eka oli todella vino, mutta Noste haki sen huipusti!

Tehtiin siis tuolta vasemmanpuoleiselta radalta: 24 (eri suuntaan), 30, 4 putkeen, 7, 4 putki, 6 putki (eri suuntaan), 12 putki (eri suuntaan)

Tässä siis ratapiirros ACE:lta (onko muuten vähän sikahyvä palvelu kun saa ratapiirroksetkin omaan käyttöön, jesh!)

Pahin ongelmakohta oli jossain vaiheessa katolta putoavat lumet jotka taas pelottivat aika paljon. Sain kuitenkin sytyteltyä Lauran ohjeesta ja nostateltua sen verran että pahin jännitys unohtui kun viettiä tuli lisää. On vaan niin hankala olla lähtemättä siihen mukaan kun tollainen pelkääminen on vielä niin ärsyttävää... Noh, voisi se olla paljon hankalampikin ja tälläkertaa ei mitään totaalistoppia todellakaan tullut.

Illalla vielä jumpattiin kaukoja kotosalla. Sunnuntaina neuvoin toista koirakkoa etenemään kaukoissa niin tulipa siinä sitten mieleen että pitäisiköhän se omalla kohdallakin joskus toteuttaa...? Tuumasta toimeen ja ruvettiin myymään takapalkkaa Nosteelle. Ei kyllä yllättänyt yhtään että se osti sen noin kahdella toistolla! <3 Sen asenne tekemistä ja oppimista kohtaan on vaan niin superparas!