Lauantaina suunnattiin jalostuspäiville Kuopioon jossa kokoustettiin ja kuunneltiin ajatuksia herättäviä luentoja, lenkkeiltiin ja parannettiin maailmaa muiden samanhenkisten kanssa. Mukavaa oli, ensi vuonna ehken taas uudelleen... ;)

Sunnuntaina oli sitten vuorossa näyttely jonka aloitin jo anivarhain rokotuksia tarkastaen. Omista koiruuksista kehässä olivat siis Martti ja Vertti, molemmat arvosteli Sakari Poti. Martille tupsahti tällainen arvostelu:

" 56 cm. Tummanharmaa, järeä ja raskastyyppinen, oikealinjainen järeä pää, selkä saisi olla tiiviimpi. Vahva raajaluusto. Hyvät kulmaukset, turkki ei parhaimmillaan. Täyden kierroksen liikkeessä tekevä häntä koskettaa selkää. Miellyttävä luonne. Kovasti ylikorkea. " AVO T
Martti oli aivan kamala ennen kehää, meinasi välillä vajota ihan omiin hajumaailmoihinsa ja olin ihan varma ettei se esiintyisi yhtään. Oma mieliala oli siis kauhun sekainen ketutus ennen kehää mutta Martti yllättikin ja seisoi ja kuulemma liikkuikin tosi hienosti.
 

Vertillä meni sitten hiukan paremin:

" 63 cm. Riistanvärinen, keskikokoinen, voimakastyyppinen. Oikeat mittasuhteet, hyvä pää, suurehkot korvat, vahva raajaluusto. Hyvät kulmaukset, tiivis runko. Turkki ei parhaimmillaan. Kevyt pitkäaskelinen liike. Miellyttävä luonne" JUN ERI JUK2
Panu esitti itse Vertin ja oli ensimmäistä kertaa kehässä. Parivaljakko meni todella mallikkaasti ja kehän laidalla meinasi pakahtua ylpeydestä. Mahtavan hieno homma. Nyt on Vertillä junnuista EH ja ERI joten elli mitään ylihyvää tilaisuutta tule niin Verttikin saa huilata (ylikalliista) näyttelyhommista ja seuraavaksi mennään vasta nuortenluokkaan.