Tiistaina oli edessä SE koe missä katsottaisiin onko syytä kaivautua maan alle häpeämään vai jatkaa reenejä. ;) Koirien tarkastus meni hyvin, Martti heilutteli häntää ja oli rento. Jäljelle lähdettiin jonkinmoisen maastossa odottelun jälkeen (Martti näki ykköskoiran janan mutta en uskonut sen vaikuttavan eikä vaikuttanutkaan). Jana vähän jännitti joten päätin skarpata ja pitää liinan kunnolla tuntumalla ettei Martti pääse kiemurtelemaan. Jana menikin hyvin ja Martti nosti jäljen voimakkaasti, pisteitä täydet 40. Martti ajoi aikas hyvin, ei taas paljon tarkistellut muttei tuntunut ihan niin vahvalle mihin olen tottunut. Kaksi ensimmäistä keppiä nousivat hyvin, sitten jälki meni pätkän suopursujen seassa jonne jäi yksi keppi (Martti meni tosi reippaasti sen pätkän läpi, pitäisi siis vastaisuudessa vaatia tarkkuutta vaikka hajua on varmasti paljon niin voimakkaassa kasvillisuudessa). Lopun kulmat ajoi taas todella tarkasti mutta yksi keppi jäi... Luulen että Martti merkkasi sitä jonkun aikaa, itsekin pikaisesti vilkaisin ohikulkiessani mutta olisi vaan pitänyt pyytää etsimään tarkemmin. Siperia opettaa... Lopun terävä kulma meni kuin suoraan oppikirjasta ja kutoskeppi sentäs löytyi. Lopulta siis neljä keppiä taskussa ja harmitti kun sen piti olla se varma osa-alue...

Esineille lähdettiin odotuksitta, koska tiesin että 20 pistettä olisi pakko saada koularia varten. Ekalle pistolle lähti hyvin, mutta esinettä nostaessa huomasi minun liikkuvan mikä selkeästi häiritsi ja jäi seisomaan esineen kanssa. Sanoin uudelleen esine, jolloin palautti hienosti. Olin lopuissa lähetyksissä ihan pöljä ja koitin lähettää lennossa, mitä en koskaan reeneissä tee. No eihän se lähtenyt ennen kuin pyysin sivulle ja lähetin. Mutta kolme pistoa ja kolme esinettä, ei paha! Luovutukset tosi hyviä vaikka joutui tulemaan tiukkaa rinnettä ylös. Pisteitä 27, eli voittajaluokan ennätys tähän asti ja maastopisteet riittäisivät koulariin!

Tottis mietitytti todella. Leikitin ja otin seuraamisia ennen omaa vuoroa ja Martti tuntui hyvälle. Kentälle meno ei mitenkään super mutta sain sen kuosiin. Paikkamakuuseen menokin vaisuhko. Paikkamakuu erinomainen, ja piilossa otin sen jälkeen askelsiirtymiä jotka tuntuivat tosi hyvälle. Aloituspaikalle seuraaminen vaisua, josta otin kiekan vasemman kautta ennen pysähtymistä mikä auttoi.  Itse seuraamisen eka suora väljä mutta parani loppua kohden. Henkilöryhmässä olisi saanut olla tarkkaavaisempi. Istumisen seisoi, maahanmeno hyvä, luoksetulon lopun ravasi (ja mie kirkaisin käskyn jännittäessäni...). Seisomaan kaksi käskyä (ei meinannutkaan pysähtyä), luoksetulo olisi taas saanut olla parempi. Tasamaanoudossa hyvin kapulalle, korjasi otteen heti nostettuaaan ja palautti ravilla (tässä vaiheessa ajattelin vain että JEE! se ei tarvinnut lisäkäskyjä!!). Kapuloiden vaihtamiset ja hakemiset hyviä, hyppynoudossa voimakkaat ponnistukset, estenouto erinomainen. Edestä sivulle siirtymiset olivat monessa kohtaa karmeita, näitä reenaukseen. Eteenmenossa lähti hyvin mutta vilkuili kentällä olevia tupsuja ja vauhti himmasi hiukan. Maahan kuitenkin yhdellä käskyllä. Pisteitä 79, koulari ja mahtava fiilis siitä ettei Martti olekaan rikki! Laitoin arvostelun ajaksi maahan, jonka jälkeen seuruutin hihnassa autolle ja siitä ISO palkka! :) Jesh!!

Kiitos kaikille paikanpäällä ja etänä tsempanneille, oli ihan mahtavaa! Rock on!