Aamutreenit Maisan kanssa. Ensin otin jääviä liikkeitä suorapalkalla, jotka tosi hyvät! Reippaat pysähdykset ja aikalailla varman oloisesti teki. Tämän jälkeen oli tarkoitus ottaa idari, mutta kas kummaa! Seisominenpa olikin hukassa ja Martti liikkui todella paljon (siis pysähtyi kyllä käskystä, mutta otti mun liikkeestä häiriötä). Tähän tartuin aika reippaalla kädellä ja tein itse pikkuhiljaa lisäten aika kovat häiriöt. Martti paineistui selvästi, mutta en luovuttanut, vaan tehtiin kuitenkin. Loppuun sitten vielä se idari, joka meni hyvin (ja suuuri palkka tästä). Maisan tehdessä lisää häiriötä otettiin vielä yksi seisominen.

uoksetulo otettiin molemmilla pysäytyksillä, jotka oikein hyvät. Minun pitää vaan vähentää vartaloapuja, koska tuskin niitä edes tarvitaan. Loppupätkäkin tuli vauhdilla(tosin kannustuksen kanssa). Yksi suora luoksetulo lyhyeltä matkalta  ja se meni oikein hyvin, eli ei hiipunut vauhti kuin pikkisen.

Ruudussa ekalla kerralla TAAS sinne ekalle merkille, mutta nopeasti siirtyi kupille. Seuraavakin läpijuoksuna, kolmas pysäytyksellä, neljäs kokonaisena liikkeenä ja viimeinen läpijuoksuna. Tähän ihan tyytyväinen.

Tunnari ei taas tänään sitten sujunut yhtään. Ei haistellut ollenkaan. Ei maneesilla, eikä kotona. En tajua.

Muutama agieste loppuun, eli hyppysarjoja, keppejä ja A. Maisalta tuli hyviä vinkkejä miten näissä edetä, mutta eipä me taideta nyt ihan hetkeen päästä treenaamaan. Harmittaa.