Eilisissä jälkitreeneissä Mirkku polkaisi Martille lyhyen mutta maastoltaan monipuolisen jäljen. Janalla suoraan eteneminen oli taas tosi hankalaa, jäljen nosto hyvä (vaikka mie yritinkin sitä sabotoida). Kaikki kuudesta kepistä viisi nousi tosi hyvin, yhden merkkasi kyllä, mutta ei löytänyt/tuonut ilman kehoitusta. Mutta se halvatun harhajälki.... Tälläkertaa ihan suvereenisti lähti harhalle (ja vielä takajälkeä) ja piti sitten lopulta kertoa että tähän suuntaan nostamaan jälkeä taas. Kökkö... Tätä siis treenataan edelleenkin niin paljon kuin mahdollista. *huokaus*

Rasan verijälki meni ihan mukavasti. Se oli noin 2,5 tuntia vanha. Aluksi pientä höyryämistä, mutta hyviä pätkiä oli paljon enemmän kuin viimeksi. Makaukset + kaadon merkkasi hyvin.

Kotona otettiin Martin kanssa muutamaan otteeseen pujottelu, joka aikas hieno! Nopeampihan se voisi vielä olla, mutta nyt oli jo tekemisen meininkiä ja kohtuu itsenäistä toimintaa. Sitten otettiin vähän merkkiä (ok) ja sitten ohjattua. Ensin vain suuntia merkiltä, ne ihan ok. Sitten liikkeenä ja meinaa se merkki unohtua... No otin kuitenkin takaisin merkille ja muutamia merkkejä ennen kapulan hakemista. Noudot sinällään ihan hyvät. Lopuksi vielä pelkkää merkkiä kapuloiden ollessa valmiina. Hyvät ja opettavaiset treenit! Lopussa leikittiin vähän noudon palautusta ja pikkuseuraamista.