Viimein sain videot ladattus niin tulee kisaraporttia. Oltiin siis Pieksämäellä jossa evl:ssä hurjat 16 koirakkoa (ja liikkeet tehtiin kahdessa osassa joten kylläpä tuli päivälle pituutta!). Tuomarina toimi Ossi Harjula. Kun kokoonnuttiin paikallaoloja varten halliin sisälle niin yksi belggari rähisi heti Rasalle ihan perusteellisesti ja iholla, pikkisen kiehutti mutta onneksi sain Rasan nopeesti palautumaan ja tokomoodiin. Martin kanssa ois ton jälkeen ollut varmaan aika suht turha mennä kehään kun toinen käy karvoihin kiinni... No mutta paikallaolot:

istuminen: 10 (tämä ilmeisesti nyt ihan ansaitusti)
Paikkamakuu: 10 (oli kyllä vaihtanut lonkkaa ainakin kahdesti mutta tänään se ei sit vissiin haitannut...

Yksilöliikkeet tehtiin perusjärkässä ja tosiaan kahdessa osassa. Meidän vuoro oli viidentenä. Seuraamisessa oli ulkona jotain outoa vaikka asenne tuntui hyvälle. En saanut kiinni että mistä on kyse...

Seuraaminen: 9 (ihan ok, ei niin hyvän tuntuinen mihin toi pystyy mutta ei nyt huonokaan)
Z (maa-seiso-istu): 9,5 (tähän oon itsekin tyytyväinen)
luoksetulo: 7 (kaamea pysähdys, huhhuh...)
Ruutu 10 (tämä hyvä vaikka lopussa seuraamaan tulo vähän epätarkkaa ;) 
Tässä eka osio videolla: http://youtu.be/7BqDPFmOO6w

Ennen tokaa kiekkaa tein ihan hulluna kaukoja ja jonkun verran jotain sivulle siirtymisiä ja eteentuloja.

Ohjattu nouto: 8,5 (jännitti kun merkkasi tosi vahvasti tuomarin suuntaan oikealle. Kaksi käskyä merkille, muuten tosi hyvä!)
Hyppynouto: 9,5
Tunnari: 8,5 (olisi saanut ottaa varmemmin ja voimakkaammin oman kapulan, tarkisti siis vielä pari väärää. Tämäkin jännitti koska ei olla treenattu noilla enemmän hajustetuilla väärillä)
Kaukot: 7,5 (liikkui taas seisomisesta maahan ja istumaan siirryttäessä, muuten ok. On tää parantunut muttei tarpeeksi)
Kakkososan video: http://youtu.be/aeQ4RWvcSvw

Yhteensä 283 pistettä ja meidän eka ykköstulos!! Valiokello siis käyntiin ja osallistumisoikeus SM kisoihin! Jippii!Katsotaan sitten saadaanko joukkuepaikka. Seuraava ykkösenmetsästystilaisuus onkin noutajien kokeessa Kuopiossa 23.5.

Pieksämäeltä jatkettiin Vääksyyn Taimiston pentuja katsastamaan! Olipas aika ihanan suloinen ja eläväinen pentujoukkio ja ihan huippua oli nähdä hania, rakkaita ystäviä! <3 Ja hyvin mahtui kolme aikuista, kolme pientä lasta (5kk-1v7kk), 11 koiraa ja kaksi kissaa saman katon alle! Kiitos vaan Lauralle kärsivällisyydestä!

Rasa kävi maanantaina ACElla Sannan hierottavana. Eipä tarvitse enää ihmetellä miksi ei Rasa seurannut kunnolla! Tyypillä oli vaikka mitä fasettilukkoja ja jumeja mutta onneksi vastasi hyvin hierontaan ja kotiin lähti ihan eri koira kuin mitä sinne meni! Huippua!

Martin kuulumisia vielä: Ollaan alettu pikkuhiljaa liikuttamaan ja toistaiseksi kaikki hyvin. Martti menee maanantaina fysioterapiaan ja jospa se nyt jotain selvittäisi. Toivotaan että tyyppi kuntoutuu ja päästäis hakuilemaan kokeisiin asti ensi kesänä!