Sunnuntaina oli taas aika ladata motivaatiota, hyvää yhteishenkeä, tsemppausta ja tokojuttuja kuosiin, eli yhteistreenit Kerimäellä kera lauran ja Päivikin.

Meillä oli yksi treenattava asia ylitse muiden eli kehään meno. Ennen sitä tein hyväksi havaittua harjoitusta pari kertaa eli naksuttelin hihnan koskomisesta. Päivikki oli ihana ja jaksoi ensimmäisessä kehäänmenossa pitää ihan normaalilitaniat mitä kokeen alussa joutuu hermostuneena kuuntelemaan. Kehään mentiin kettingin ali ja tämä oli kyllä juuri sellainen kriittinen piste joka kertoo Martille kyseessä olevan koetilanteen varsinkin kun samaan syssyyn tulee luoksepäästävyyskin. Hyvin tuli normaaleja koemaneereja esiin, joita sain siitä sitten korjattua ja rikkottua omalla käytökselläni ja Martti tästä johtuen tsemppasi hienosti ja pääsin palkkaamaan!

Toinen kehäänmeno otettiin aika nopeasti samaan syssyyn ensi viikonloppua silmällä pitäen ja Päivikki edelleen liikkuroi koemaiseen tyyliin. Tämä kehäänmeno meni jo huomattavasti paremmin, mutta vieläkin hiukan epävarmasti, joten tuli todella tarpeeseen tämä harjoitus! Ruudussa käytettiin epäreiluja (matalia) merkkejä, koska viime vuonna niitä käytettiin myös Jyväskylän kokeessa. Tähmä oli mietitty jo etukäteen eli ettei voi nyt ottaa paineita tästä. merkit olivat hyviä, mutta ruutu oli alussa hiukan hukassa. Naksuttelin sitten joitain kertoja ruutuun menemisestä. Tätä pitääkin tehdä nyt enemmän ja olla tarkempi paikan suhteen sillä se on nyt jossain siellä päin, mikä tuottaa ongelmia niin kauan kun ei ole selkeitä nauhoja ruudun ympärillä. Tosi hyvä huomio kanssatreenaajilta sillä olisin varmaan vaan roiskinut vähän sinne suunnalle ja jatkanut sitä tyyliä että on se varma jos on ne nauhat...
Ohjatussa hyvä merkki, jostain syystä ajautui keskimmäiselle, pysäytin ja toi vielä iloisesti vasemman. Otettiin vielä uudestaan ja oikean nouto ja se menikin mallikkaasti. Loppuun vielä tunnari koemaisesti, jossa harjoitukset ovat selkeästi tuottaneet tulosta ja lähti ihan eri asenteella kuin aiempiin liikkeisiin eli todella rauhallisesti. Pitkään haisteli vääriäkin kapuloita mutta nosti vain oman jonka myös palautti. Jee!! Loppuun vielä kaukopaikalle siirtyminen, liikkeen aloitus, josta loppupalkalle. Ihan sairaan hyvät treenit taas!! Kiitoksia Laura & Päivikki!