Tää ei nyt mene ihan putkeen kun meidän ykköslajihan on siis toko, ja ykköslajeja tupataan siis treenaamaan eniten. Viime viikolla ei treenattu kertaakaan tokoa. Ei edes sisällä tai kotona. Ei siis yhtään tippaa. Voihan hanuri. On se kumma kun se ei etene... Ei vaan saa itsestään irti niin ei sitten saa. Mutta aksattu kuulkaas ollaan ja nyt viikon sisään aksataankin ihan urakalla!

Perjantaina oli siis ACE:n Starter kurssin viimeinen kerta. Ensin pussia 2 x 8 toistoa ja nyt alusta asti ihan hullu draivi ja into eikä pelottanut yhtään! Pussista palkattiin namilla kun ajattelin että näistä ykkösistä saadaan silleen nopeammin toistoja.  Sitten rengasta 2 x 8 toistoa ja näistä Laura halusi palkata lelulla (okei, aika paljon järkevämpää kun sen palkan saa paremmin oikeaan kohtaan näkyviinkin). Lopuksi tehtiin pari kiekkaa hurlumhei rataa jossa muuten juostiin ja lujaa! Sain harjoitella ohjauslaaserin käyttöä ja sain sen avulla etäisyyttä hyppyihin aika mukavasti ja Noste haki hienosti hypyt kun tein oikein! Sitten vaan jossain kohtaa kannattaisi muistaa kääntää se laaseri, sillä muuten se jatkaa sinne osoitettuun suuntaan... ;) Hyvin tuli sekin todistettua että hakee putket mun takaakin tosi hyvin eli saan ottaa etäisyyttä jo reippaasti! Kivvaa! Oltiin molemmat ihan liekeissä!

Maanantaina oltiin korvaamassa meidän perjantain Next Step kurssin aloitusta (ja ACElla edelleen, tietty!) ja aloitettiin taas sellaisella kunnon hurlumhei pätkällä. Olen ihan hämmentynyt miten hienosti ja kaukaa se noita putkia hakee, kun pystyn itse olemaan tosi kaukana ja kuolleet kulmatkin menivät kuin vettä vain! Ainoa jumpattava kohta tällä pätkällä oli kun suorasta putkesta piti kääntyä tosi jyrkästi takasin päin. Ensin meinasi vähän karjailla kaarros vauhdissa pitkäksi mutta kun kerroin hyvissä aoin minne mennään niin johan löytyi tiukempaa ja reipasta käännöstä. Tässä reenissä oli ekaa kertaa nyt rimat noin 30 cm korkealla eli ei enää ihan maassa. Kaksi vikaa kiekkaa tehtiinkin sitten (melkein) pelkkiä hyppyjä ja niille erilaisia valsseja. Huomasi että pikkukoira oli huomattavasti epävarmempi (vielä kun tuli lumet katolta ja kävi vähän pelottamaan) mutta paransi koko ajan ja yllättäen päästiin tekemään pariin kertaan koko seitsämän esteen rata kaksine valsseineen ihan sujuvasti. Näissä harjoituksissa on selkeästi vielä herne ja kroppa tosi tiukilla, joten pääosin mentiin pienissä pätkissä ja palkattiin paljon. 

Ah! On se vaan niin kivaa! Ja perjantaina ois seuraav yksärikin! Jee! En malta odottaa!