Aamulenkillä hysteerinen esineruutureeni. Ihan pieni kaistale, pitkä tosin ja kolme esinettä, ajatuksella että molemmat hakisivat kaksi. Martti haki ensin yhden, josta tauolle ja Rasa kehiin. Rasa ui, juoksi, ui ja juoksi vähän lisää. Minulla meni hermo, Rasa paikkamakuuseen ja Martti haki loput esineet. Että näin.

Illan hakutreeneissä ihan mahtialue! Tosi vaihtelevaa ja monipuolista maastoa jossa koira sai oikeasti tehdä töitä. Ensin molemmat etukulmat, jotka hienot ja helpot vaikka ekalle piti mennä metsästä hakkuuaukolle ja tokalle  metsästä kaatuneiden puunrunkojen välistä risukkoon. Kolmannelle tyhjä, jolle lähetin liian hätäisesti ja ajauduttiin liian kauas keskilinjalla, joten piti vissiin useampi lähetys ottaa kolmannelle maalille. Nelonen taas ok, sitten tyhjä toiseen takanurkkaan ja yliheittona tyhjältä viimeselle joka ehti muuten suorapalkata (saavutus sinällään!). Ilmaisut hyvät ja siistit, kunto meinasi loppua kesken joka oli pikkuisen tuonut haastetta haukkuihinkin mutta hyvin haukkui nämä huomioonottaen. Ensi viikolla pieni ilmaisureeni ja yksi tai kaksi nostattavaa pistoa näköärsykkeillä ja sitten olisikin koe edessä 19.5.!

Rasa sai taas opetella haukkumista ja se koetti kovasti pihistä Terhille jotain ja välillä pystyi ihan haukkumaankin :) on se vaan vaikeeta kun ois NIIIIN kivaa tehdä kaikkee ja silleen mutta jotenkin se saa hetkittäin kasattua itseään.