Voe hanuri... Eiliset reenit pähkinänkuoressa:

Ihan pikkisen seuraamista palkaten paljon, ihan jees. Luoksetulon loppua, eli namia heittäen jalkojen välistä, loppuasentoa ja pysäytyksiä kaikkia erikseen. Kaikki muut oikein positiivisia, mutta maahanmenossa meni istumaan. Tätä siis pari ylimääräistä toistoa extra palkalla. Martti oli onneksi iloinen ja pirteä.

Tunnarissa sitten keskittyminen herpaantui jostain syystä. Väärät kapulat haisivat voimakkaasti ja M ei jaksanut etsiä ollenkaan. Kaksi väärää ja lopulta oikea (arpomalla varmaan). Otettiin sitten vielä Panun avustamana uudelleen, josta taas ensimmäisellä väärä. Sitten toinen toisto jossa oikea, mutta edelleen hiukan huolimatonta meininkiä. Illalla lenkin jälkeen vielä yksi puhtailla väärillä ja tämä kuin suoraan oppikirjasta. Hiukan ahdistaa, kun ei pysty loppuviikosta tätä treenaamaan, mutta pitää nyt tehdä parhaansa.

Ylin ja Panun seuraaminen oli aikas mukavan oloista ja jäävät liikkeet kadehdittavan hyviä. Luoksetulon pysäytyksen palkkausta hiukan viilattiin, sillä oikein mainio pysäytys meinasi alkaa lipsumaan. Tämä kuitenkin korjattu helposti heittämällä palkka Ylin taa.