Eilen reippailtiin Mirkun kanssa tottistelemaan vesisateeseen (no ei onneksi ihan hirveesti satanut). Martin viikon teema eli mielialaan ja palkkaukseen panostaminen jatkui. Toin kentälle hihnassa ja namittelin kontaktista ilman mitään käskyä. Aluksi pikkisen seuraamista, eli lähinnä liikkeellelähtöjä ja vasemmalle- ja täyskäännöksiä. Oli tosi hyvä ja palkkasin suusta ja oikealle pyörähtämällä. Martilla oli ihan hirmuinen draivi, tuntui oikein hyvälle!
Seuraavaksi luoksetulon loppuasentoa naksulla ja suusta / kädestä palkaten. Pari kertaa punki jalkojen välistä mutta muuten ihan loistava. Kun vaan muistaisin itse seisoa ilman hamalaa haara-asentoa. Liikkeestä maahan otettiin avustettuna ja palkaten ja siitä sitten Mirkku hetsasi ja luoksetulo. Nyt ei voi sanoa että olisi voinut tulla nopeammin, se nimittäin tuli just niin lujaa kuin pääsi! Väliin takapalkalla seisominen ja uusi luoksetulo maasta hetsaten (piti saada paikkamakuukoiralle häiriötä) ja jälleen loistava! Jesh!
Samalla draivilla esteille, jossa hyppynouto madalletulla ja lelun kanssa - todella hyvä! Estenouto pikkisen vajaalla esteellä myös ihan loistava. Loppuun pikkinen seuraaminen, hetki odotusta ja eteenmeno joka tosi suora ja nopea :) Olipas oikein kunnon hyvänmielenreenit, Kiitoksia Mirkulle joka mm. muistutti tuosta luoksetulon loppuasentoreenistä :)

Tänään sitten ohjelmassa varmaan sivulle siirtymisiä edestä, seuraamisen oikealle käännöksiä ja ehken eteenmeno.

Tunnaripäivitystä sen verran että maanantain tunnari meni täydellisesti, Martti olikin aika puoliunessa. Tiistaina oli taas liian innokas ja toi ensin väärän. Muistutin uusinnassa rauhassa - sanalla ja malttoikin sitten haistella omalle saakka jonka nappasi tosi hätäisesti ja meinasi nielaista... huh! Mutta jatketaan sisätunnarointia ainakin perjantaihin saakka ja sitten pidetään pieni tauko ja kokeillaan saadaanko lomalla jotain aikaiseksi. Olisi kyllä parempi saada sillä koekin lähestyy...