Eilen oli tiedossa hakuradan merkkausta ja päätin sitä ennen piipahtaa majalla pikatottiksissa. Käveltiin lämppälenkki ja meinasi tulla kiire joten tosiaan aika pikaisesti reenailtiin. Alkuun vähän seuraamista josta asenteesta lelupalkka. Istuminen käsiavulla, maahanmeno suorapalkalla ja luoksetulo loppuun asti. Seisominen myös suorapalkalla. Noudossa (1 kg) normialoitus ja hyvästä (noh, kohtuullisesta paremminkin) palautusvauhdista lelupalkka. Hypyllä kosketus palatessa mutta suorapalkka, estenouto tosi hyvä, luovutuksesta palkka. Ai niin ja kapulan haku ja vienti taas jotenkin tosi takkuavaa eikä hirveästi auta jos siitä suutuu... Ennen eteenmenoa oli tosi vaikea saada kunnon seuraamista mutta vaadin ja peruuttelin jne ja päästin vasta hyvätä seuraamisesta.

Kun oltiin saatu hakualue ja esineruutu merkattua niin otettiin esinereenit. Olin ajatellut aiemmin että seuraavaan ruutuun kolme esinettä niin että kaksi näytetään mutta sitä en ajatellut että ruutu olisi täysikokoinen. Olisi siis kannattanut laittaa varmaan enemmän esineitä. Näytettiin siis takakulmat ja keskelle vietiin yksi ilman näyttöä. Eka esine tuli tosi nopsaan, tosin lähetin vasempaan takakulmaan ja nousi oikeasta takakulmasta... Sitten toinen hiukan vaisummalla työskentelyllä (kovasti veti se sama kulma uudelleen) toinen ja kolmatta jouduin jumppaamaan ihan urakalla kun ei millään meinannut sitä takakulmaa tarkistaa eikä kelikään yhtään antanut apuja. Mutta tulihan se sieltä! Palautukset ihan ok.
Seuraava esinetreeni sitten yhdellä esineellä ja niin että näkee vientiin lähdön mutta ei pääse ruutuun, katsotaan miten menee...