Pitkä päivitystauko takana, täytyy koettaa nyt terästäytyä :) Tässä välissä on Martille tullut muutama ensimmäinen kerta, eli pohjoisen lomalla se pääse kahteen kertaan poroja paimentamaan ja hienostihan se poika pintteli. Ensimmäisellä kerralla oli vähän korvat hukassa mutta toinen kerta sujui jo paremmin (tosin meinasi lomaväsymys vähän painaa). Mahtava tilaisuus, ihan parasta että päästiin kokeilemaan!

Toinen ensimmäinen liittyi agilityyn sillä Laura ohjasi Marttia sen ensimmäisissä agikisoissa Varkaudessa. Tuloksena oli kaksi hyllyä mutta ihan mukavaa menoa se kuiteskin oli ja saatiin nyt tietoon mitä osa-alueita erityisesti harjoitellaan ennen seuraavia kisoja. KIITOS Lauralle ohjaamisesta, oli tosi mahtavaa!

Maastokausikin on nyt siis aloitettu ja ollaan reenattu jälkeä, hakua ja esineruutuakin. Peko hommat on tarkoitus jättää ainakin osittain pois koska mitä sitä nyt turhaan panostaa jos siitä ei mitään iloa ole. Agilitykentille paluu on tehnyt tosi hyvää, on se vaan mahtavan kiva laji! Tottistakin ollaan ahkerasti väännetty ja kotosalla sitten tokoiltu. Rasa ja Panu ovat käyneet taipparikurssilla, josta ei tosin taida jäädä mitään sen mainittavampaa käteen... Rasankin kanssa ollaan tokoiltu ja nyt pääpaino on avoimen ja ylempien luokkien liikkeillä, siirrytään takaisin alokkaaseen sitten lähempänä koetta. Rasakin agiliitää nyt milloin ehtii.