Kentällä taasen Rasan tokoryhmän reeneissä. Aloitettiin paikkamakuulla. Rasalla tosi kuuma ja se läähätti kovasti. Otti kerran lonkka-asennon, muuten oikein hyvä. Aikaa vissiin joku peri minuuttia.

Omalla vuorollaan Rasa sai tehdä kaikki avon liikkeet. Seuraamista lelulla, ihan ok, ei mitään suuria juttuja. Olisi voinut olla tarkkaavaisempikin mutta ei huono kuitenkaan. Maahanmenon palkkasin melko pian ja kävin takanakin käpistelemässä. Luoksetulossa alkuun suora, joka oikein hyvä. Toiselle oli tarkoitus ottaa pysäytys joka sitten ihan surkea, joten uusinta käsiavun kanssa (tämä sitten hyvä). Liikkeestä seisominen pienellä käsiavulla, oikein jees ja hyvin pysyikin. Noudossa heitin taas ekan liian pitkälle (tässä hyvä palautus) ja sitten junnattiinkin sitä palautusta lyhyemmillä heitoilla. Plaah... onpas se nyt vaikeeta! Kaukot muuten unohdettiin ottaa mutta niitä tehtiin vähän kotosalla. Hyppy ihan hyvä, hyvin kuuntelee ja istuu, takaisintulohyppy vielä aavistuksen "epäpuhdas", pitänee auttaa samalla lailla kun luoksetulossa.

Martti aloitti oman vuoron taas niin että ei nasseja tms. autolta tullessa. Otin ennen kenttää sivulle, seurautin kentän laidalle, otin hihnan pois, seurauti hetken ja palkkasin. Hyvin seurasi, oikein mukava asenne! Aloitettiin kahden merkin leikillä ja nyt ihan tosi innokas pienen alkujäykkyyden jälkeen. Sitten seuraamista, jossa alkuun reipasta juoksua (vähän liian kaukana mutta muuten hyvä) ja sitten hidasta (jäi tässäkin kauas joten palkkasin oikealle). Kaukoja leikin läheltä ja yksi seisomaannousu kaukaa takapalkalla. Tunnari otettiin helpotettuna, eli jätin kapuloiden luo, oma tuli suht hyvin, ei nostellut vääriä vaikka aavistuksen liian kiihkeä olikin. Loppuun vielä ohjatun suunnat palkatta ja niiden jälkeen merkki josta sitten palkka. Hyvä asenne, hyvin me virkamiehet tästä vielä uusia temppuja opitaan. ;)