Yli otti eilen lähinnä luoksetuloreeniä metsässä sienestyksen lomassa. Se on aika hurjan hanakka lintujen perään ja saalistaa niitä ihan tosissaan. Siksi sitä kuktsutaan tosi usein luo ja palkataan ruhtinaallisesti. Nyt se on muutaman kerran palannut takaisin vaikka on ehtinyt muutaman kimakan haukun päästää.

Martiskainen pääsi taas eilen jäljelle. Noin 400m pitkä, osittain hirmuisen vaikeassa kivikossa kulkeva jälki oli oikein hyvä. Suorat kulmat menivät oikein mallikkaasti, kepit nousivat oma-aloitteisesti yhtä lukuunottamatta. Aikalailla tasaisen tarkasti tuo jälkeä ajoi. Tehtiin huvin ja urheilun vuoksi yksi terävä kulma, jonka selvittäminen hoitui pienellä ympyrällä, ei paha.

Tokoa reenattiin taas omalla pihalla ja juttuna oli ruutu. Ensin yksi läpijuoksu, sitten oikea ruutu, jossa en ollut pysähdykseen tyytyväinen, joten uudestaan kunnollinen ruutu kuitenkin palkaten melkein joka välissä ja lopuksi läpijuoksu. Intoa riitti ainakin! Merkkiäkin otettiin vielä läheltä muutamia toistoja. Tämä oikein mukava :)