Lauantaina sain jotenkin koottua itseni hallille reenaamaan. Aloitettiin Martin kanssa hommat. Ensin kehäänmenotarkastus + seuraamista (ihan ok ja hyvä asenne). Piippausta meinaa tulla jonkun verran ja ne jätetään palkkaamatta. Merkkejä otettiin erillisinä ja nyt odotettiin että se oikeasti teki hommia ja meni oikeaan paikkaan - hienosti säilyi asenne ja kyllä se sieltä pikkuhiljaa... Ruudussa naksulla paikkaa läheltä, noh, jotenkin sekin, ohjattu ihan jees, tunnari loistava ja luoksetulossakin hyviä juttuja. Nyt otetaan äänet(kin) taas tarkkailuun koska Martti kuitenkin oppii hyvin ja osaa tehdä haukkumattakin ja piippaamattakin. Hyvät reenit mun aivokuolemasta huolimatta.

Samoissa reeneissä Rasa teki istumisen, ruutua, kaukoja, tunnaria (oli mennyt rikki) ja hyppynoutohommia pallolla. Tunnarissa oli taas ihan noutohommissa vaan ja ollutkin muutamat reenit. Asia korjattiin kotona laittamalla kapuloiden väliin namit -> Rasa imuroi namit -> perään tunnari = toimi hyvin!

Tänään jotenkin vaisumpaa menoa Martin kanssa. Seuraamsessa ei kovinkaan terävänä, juoksu kaikkein paras. Jäävät jees (leikin kautta), hyppynouto hyvä, merkkiä jonkun verran ja luoksetulon vauhtia. Paikallaolotkin tehtiin ne ja kehäänmeno ilman murinoita.

Rasa pääsi muiden jälkeen tekemään ruutua, metskunoutoa, kaukoja ja tunnaria.