Tälläkertaa ihan valoisassa ja kentällä :) Rasa sai hirveet hepulit kun siitä oli niin huippua juosta vähän ylipehmeällä kentällä. Hassu!

Rasa aloitti luoksetulolla. Ensin suora (loistava!!), sitten stopista palkka (ihan ok stoppi) ja alusta maahanmenoon saakka josta pallo. Ihan jees, tämä ei nyt ahista.
Ruutua: Merkin takana ja ruudussa kosketusalusta. Hyviä merkkejä kun maltoin olla tarkkana kriteeristä. Ruutuun lähteminen tosi vaikeaa. Jos oisin ollut fiksu, oisin ennen ruutuunlähetystä toki ottanut toisen kosketusalustan merkiltä pois koska se veti merkille ja kuunteleminen on Rasalle vielä hyvin, hyvin vaikeaa... Ruudut suht ok sitten kun sinne asti päästiin. Edelleen tarkkana pitää olla sen alustakriteerin kanssa.
Ohjatussa nyt kapulat ihan nin kuin pitääkin. Otettiin oikea ensin joka hyvä, vasemmalle lähti ensin mun takavasemmalle ruutuun mutta korjasi oikein. Tämä siis etenee, mutta kuuntelun puute vaivaa tässäkin.
Hyppynouto käskytettynä. Ekalla surkean löysä palautus hypyn jälkeen, uusinnalla paljon parempi. Tähän lopetettiin.

Martti teki vieraalla kentällä juttuja. Ensin vähän väkinäistä mutta paranevaa leikkiä kentän ulkopuolella. Sitten meno kentälle ja kohti tuomaria niin että mukana kulki ihminen ilman koiraa. Tämä jo ihan jees. Saattaapi alkaa oikeanmoinen tunnetila löytyä :) Eteenmenoa en taaskaan viitsinyt ottaa, arvelin että menee liian säätämiseksi. Kivvaa oli, hyvä kun on tullut nyt niin hyvin reenailtua.