Imetysdementian yms kourissa on hieman blogin pitäminen jäänyt. Treenattu sentään ollaan, ainakin silloin kun en ole ollut kuumeessa...

Jäljet ensin: Jälki 43 on sängellä omatekemä jälki. Kova tuuli, noin parisen tuntia vanha jälki. Kepit ilmaisi hyvin, jälki kulki melko vaihtelevasti. Osassa kohtaa meni hyvin ja vahvasti ja osassa kohtaa meni selkeästi jäljen sivussa (tuuli?). Kaikista kulmista meni jonkin verran yli, mikä hieman ärsytti...

Jälki 44 oli Sirpan tekemä tuore kulmajälki. Eli kulmia ihan hitokseen paljon, teemana vaihteleva namitus. Nyt alkoi olla jo hieman enemmän tekemisen meininkiä kulmissa, en halua niitä missään nimessä pakolla opettaa koska sittenhän se oppii entistä vahvemmin sen että minä huolehdin kulmat ja ettei itse tarvitse. Jatkan siis varmaan nyt sitä että kulman jälkeen on palkka ja välillä jarrunami ennen kulmaa. Ajoi itse jäljen hyvin, pääasiassa ihan selvästi tarkasti kaikki askeleet, eli vieraan tekemä jälki on selkeästi motivoivampi (ja ohjaajallekin parempi). Olin aikas tyytyväinen tähän, mukavata hommaa!

Tokotreeneissäkin ollaan käyty ja kotona treenattu. Tunnari on hiukka rikki muttei pahasti, pientä epävarmuutta jostain johtuen. Ollaan tehty paljon erilaisia harjoituksia ja ei sillä huonoa pohjaa ole, se on vaan raukka aina vähän hädissään kun joutuu olemaan ihan omillaan hommissa. Ohjattu on mennyt vaihdellen, välillä (varsinkin liikkuroituna) oikein mallikkaat suunnat mutta kotitreeneissä tulee enemmän vaihtelua (täällä kyllä kapulat maastoutuvat nurmikkoonkin helpommin). Ruutu on ollut aikas makee, samoin hyppy ja luoksetulo aika normisettiä. Jääviä jumpataan ja erittäin hyvin on tiedostettu että se on se seuraaminen mikä sen ratkaisee... ja seuraamisen ilmettä en ole saanut vieläkään paremmaksi. Tai siis en ole saanut sen paremmin ilmettä kuin paikkaakaan :( Miten voi olla noin vaikeaa!? Kaukot sentään on menneet hiljalleen eteenpäin, jjopa useamman metrin päästä on päästy ykkösvaihtoja tekemään ja viimein se maahan- istu vaihtokin alkaa joskus edes näyttää kauempaa siltä miltä haluaisin!

Martti-papparainen on käynyt kerran viikkoon rallyilemässä ja tykkää hommasta tosi paljon (ja niin kyllä minäkin, ihanan rentoa!)! :)