Onneksi tuo koira ei mene rikki vaikka jotkut treenit tehdäänkin huonolla ajatuksella, se todistettiin taas tänään. Kiitoksia inspiraatiosta Pauliinalle! Koirakentällä siis oltiin. Siellä oli ajokoiruus harjoittelemassa näyttelyjuttuja kun me mentiin ja päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja otin Martin hetkeksi pelaamaan Katoppas tuota - peliä. Meni oikein kivasti ja pienen tauon jälkeen otettiin myös seuraamista siinä lähimain, eivätkä häiriöt verottaneet kontaktia yhtään!
Seuraavassa erässä sain kaksi vierasta noutokapulaa joiden nostamisesta naksuttelin. Oli ihan selkeästi vähän tylsä juttu, johtuen ehkä siitä että kriteeri vähän vaihteli. Kuitenkin harjoitus paikallaan. Sitten taas Martti hetkeksi huilille ja muita reenaamaan.
Seuraavaksi pikkisen seuraamista + henkilöryhmä joka meni oikein hienosti ja siitä sitten autolle palkkapurkille.
Viimeisessä erässä oli tarkoitus ottaa vauhtinoutoja. Se ajatus vaan katosi jonnekin ja ensimmäinen ihan taviksena (idiootti!!!) ja se olikin ihan superlöysä. Onneksi tajusin mokani ja otettiin vielä pari noutoa niin että pidin pannasta, hetsasin kapulalla ja sitten lennosta liikkeelle. Nämä olivat oikein hyviä. Innokkaita ja vahvoja eikä kapulan ottamistakaan tarvinnut  miettiä. Samat kuviot vielä A-esteellä kahteen otteeseen ja loppuun eteenmeno palkkapurkille. Vähän seilaava seuraaminen mutta vahva ja nopea eteenmeno (nyt se näytti tutulle, eli vissiin alkaa homma luistamaan!).

Tosi kivat ja onnistuneet reenit! Kiitos hyvälle seuralle! :)