Huhhuh! Sitä kun aloittaa laiskottelun päivittämisen suhteen niin sitten sitä päivittelyä vaan kertyy ja on entistä vaikeampaa aloittaa... Noh, listataan pääkohdat väliajalta.

Rasa:

Toko SM:t menivät yli odotusten. Vaikka harmitti että olin jo viime kesänä ykkösen laittanut tavoitteeksi niin kyllähän se ei mitenkään varma nakki ollut. Mutta tuli vaan kuitenkin! Pisterivi tällainen:
Paikalla istuminen: 8,5
Paikkamakuu: 10 (JEEEEE!)

Kehä 2, Ohjattu: 9
luoksetulo 8,5

Kehä3, seuraaminen 9

Kehä 4, ruutu 6

Kehä 5, z 8,5,
hyppynouto 7,5

Kehä 6, tunnari 7,5
Kaukot, 7,5

Yhteensä ykköstulos, 258 pistettä, sijoitus 28 / 129!! Huimaa!

Tänään kisattiin Rasan kanssa kolme hyllyrataa Maaningalla. Oli tosi mukavaa ja Rasakin oli innoissaan :) Meillä alkoi nyt pakollinen aksatauko kun ACE:n DAY vuoroja ei tule ennen kuin elokuun puolenvälin jälkeen eikä hugejakaan taida olla sitä ennen. Mälsää... Ei sitten kisatakaan ellei päästä jossain jemmaaikassa reenailemaan yllättäen. Ihan toimettomiksi ei jäädä, sillä Rasa on ilmoitettu ensi lauantaiksi tokoon Joensuuhun, ollaan ehkä lähdössä piirinmestaruustokoihin jos joukkueeseen tarvitaan koirakoita ja sitten olen vielä ilmoittanut sen omiin kokeisiin syyskuun alussa. :) Jospa se viimonen ykkönen sieltä tulisi jossain kohtaa.

Martti:
Martti on hakuillut tosi hyviä reenejä. Nyt vaan on ilmennyt että se on liian tottelevainen... Tämähän juontaa parin vuoden taa maa-ampiaisepisodiin ja huonoon maalimiestyöskentelyyn, joten nyt pitää olla maalimiesten tosi tarkkana ja tehdä usein treenejä niin että en tiedä missä maalit ovat. Tehdään siis varmaan joka toinen kerta sellanen harjoitus jossa en tiedä maalien paikkoja ja joka toinen kerta reenaillaan lähinnä suoria pistoja tai mitkä teemat nyt mieleen juolahtavatkin. Tyhjien kanssa ei nyt ole ollut ongelmaa ja yliheitotkin ovat sujuneet upeasti. 
Esineitä on tehty liian vähän, ehkä vaan kerran...? Tottista tehdään etäpalkan iskostamiseksi sekä kotona että muualla. Ihan hyvällä ilmeellä on mennyt pääosin, mutta mitään hinkuttamisia en enää Martin kanssa tee. 70 pistettä on meille ihan riittävästi tästä eteenpäin.
Koetan saada Martin rotumestiksiin hakuun ja sitä ennen ollaan varasijalla yhteen hakukokeeseen.

Noste:
Päästiin Satsun vetämään valmennusryhmään!!! JEEEE! Eka kerta oli jo ja pentu oli taitava, minä en :P Saatiin kotiläksyksi kaukojen tekniikkaa (tää on mulle vaikeeta vielä, Sadun kanssa teki ihan täydellisiä toistoja. Mutta miehän sen opettelen!), peruuttamista, takaosan halintaa ja leikkijuttuja.
Aiemmin käytiin myös Terhin luona jonka seurauksena nyt meillä toimii takaosa perusasentosiirtymissä (ihan pieni muuton käden asennossa ja sehän toimii!) ja ollaan leikitetty Nostetta vieheellä niin että hampaat vaan lentelevät :D Ihanata!
Noste on opiskellut mitä se haluaisi isona tehdä ja ollut turistina mukana mm. TOKO SM kisoissa ja aksakisoissa. Enää eivät vieraat paikat ahdista yhtään. Vieraat koirat välillä, varsinkin kummallisen näköiset, mutta pystyy hiljenemäänkin kohtuu helposti. Aksakentän laidalla kaikki sanoivat tosi rauhalliseksi pennuksi ja hetkeä myöhemmin se kuitenkin leikki ihan innoissaan. Eli just menee niin kuin pitääkin!
Jälkiä ollaan tehty nrot 9 (muurahaisjälki yliopistolle) ja 10 (Miran tekemä metsäjälki). Ollaan otettu jo vähän tyhjiä mukaan ja homma etenee :) Palkkapurkin ilmaisu on jo ihan pala kakkua. Vaikka se kotona onkin välillä aika ärsyttävän toimelias pikku puuhastelija, niin on se vaan kiva pentu!