25.6.2014 oli meidän eka yhteinen möllitoko :) Kokonaisuustreenejä on kotipihalla tehty ihan menestyksekkäästi jo muutamia mutta edellisenä päivänä tajusin ettei olla käyty ryhmätreeneissä eikä vierailla paikoilla herran vuosiin, mikä kyllä mölleissäkin sitten hiukan näkyi. Ja yllättävän lukkoon sitä saa itsensä noin mölleistäkin! Hyvää reeniä!

http://youtu.be/ZKb8oV3pj_0

Kehääntulotarkastukseen ja paikallamakuuriviin vein namilla. Nää on vielä niin jännittäviä tilanteita etten halunnut laittaa sitä ilman namia siihen.

1. Luoksepäästävyys meni hyvin

2. Paikkamakuussa vino perusasento, eli jäi vinoon. Lisäksi maahan olisi voinut mennä nopeammin. Pitää muistaa treenata sekä maahanmenoja että istumaan nousuja.

Yksilöliikkeissä oltiin ekana, hetki tsippailua kehän ulkopuolella ja sit menoksi.

3. Seuraaminen kytkettynä: Mulle 5, Nosteelle vähä enempi. En jännitykseltäni osannut kävellä käännöksiä. Vaikka niihin askellusta pitääkin lyhentää niin ei pysähtyä tarttee. Ja saa ihan kävellä muutenkin. Ou mai. Ihan kun en ois koskaan kokeessa ollukaan, ja nää oli sentäs vaan möllit! Noste teki kyllä sikäli oikein hyvin että häiriöt + hankala tilanne + outo ohjaaja. Läpsyt ja namipalkka liikkeen jälkeen.

4. Vapaana seuraaminen: ks edellinen + muista treenata myös pysähdyksiä, nyt istumiset liian hitaita.

5. Liikkeestä maahan: ei onnistunut, useimmissa kokonaisuuksissa toinen jäävä väärin. Näihin lisää varmuutta! Lisäksi maahanmenot korjattunakin sikahitaita.

6. Luoksetulo: Voisi odottaa skarpimmin, voisi laukata nopeammin mutta vauhti ihan ok, loppuasento pitäisi olla suorempi, tosin tämä yleensä ok. Yllättyi sivulle-käskystä ja tökkäsi mua ensin jalkaan kun yritti päästä palkalle jalkojen välistä, tätäkin pitää muistaa treenata. Meni sitten väärää kauttakin vielä, höpsö! Mutta vaikka se siirtymä vähän kökkö olikin niin lopputulos oli ihan korrekti.

7. Seisominen: Olisi voinut pysähtyä napakammin mutta ihan ok, jostain syystä meni lopussa maahan - kokemattomuutta? Ei normaali virhe joten ei pulttia.

8. Hyppy: Muuten oikein mallikas mutta kiitos sivulle-leikkien, kiersi nyt käskystä sivulle takakautta. Hassu virhe josta ei pulttia.

Palkkasin siis aina liikkeen jälkeen ensin muuten ja aktiivisuudesta sai sitten namin. Liikkeiden jälkeen käteltiin tuomari, seuruutin pois, palkkasin ja leikittiin hetki kumpi ehtii lelulle leikkiä. Molemmilla taisi olla aika kiva fiilis. :) Kokonaisuuksia vielä lisää, liikkeisiin hiomista ja varmuutta, ainakin yhdet möllit alle ja eiköhän me sitten syyskuussa mennä kokeeseen :)