Eiliset tottistelut eivät alkaneet kovin lupaavasti kun onnistuin telomaan itteni lämmitystolppaan. Kirpaisi olkapäästä aika lujaa ja myöhemmin huomattiinkin siinä aikamoinen haava. Noh, onneksi se ei reenejä haitannut kun tuli eilisestä Joensuun reissusta hirmuinen draivi päälle.

Aluksi pääsi Vertti hommiin. Porokoiraonki on sen leikitykseen tosi pop juttu, kun siitä voi antaa sen voittaa ilman että se ottaa ritolat kun en oikein jaksa kahta lelua raahata. Tuleehan se yleensä lelun kanssa takaisinkin mutta toi on aika hyvä kalastusväline pienille laikanpoikasillekin. Vertti harjoitteli taas perusasentoja ja kontaktia. Molemmat erikseen aika hyviä, tosin ei vielä osaa kovin hyvin hakea sitä perusasentoa, mikä taas johtunee osittain mun epämääräisestä käskyttelystä.
Harjoiteltiin myös liikkeestä istumista, joka meni hirmuisen hyvin ja maahanmenoja muuten vain ja maassa pysymistä. Luoksetulo otettiin niin että Panu piteli Verttiä kiinni. Tuli hirmu lujaa ja odotti selkeästi leikkipalkkaa mutta palkkautui onneksi hyvin namillakin.

Martin treeneihin imettiin vaikutteita Päivikin ja Tanhun eilisistä treeneistä. Kuminauhan venytys teema jatkui niin että vähän matkan päässä odotti porokoiranmuhennosta palkkana. Aluksi taas reilu pätkä seuraamista, joka oli ihan hirmuisen hyvä. Tosi innokas ja hyvin mukana. Tästä siis vapautus purkille. Seuraavaksi liikkeestä istu + palkka istumisesta, liikkeestä maahan + luokse palkatta, juoksusta seis + luoksetulo ja siitä taas palkalle. Martti oli aivan intopiukeana (oi kiitoskiitoskiitos Päivikki!!!!!). Loppuun vielä pikkiriikkinen seuraaminen ja nouto 2 kg kapulalla, jossa palautus laukalla ja luovutuksesta taas purkkipalkalle. Oli kyllä ihan mahtavat reenit!

Rasankin piti saada vähän puuhailla joten leikittiin pikkisen, mutta vaikka porokoiraonki olikin Rasasta hauska, niin ei se ollut kuitenkaan niin _super_hauska kuin pallot. Muistuttelin myös purkkien ilmaisua, ja se oli ihan hirmuisen hyvä! Luulin että olisi pitkän tauon aikana unohtunut mutta mitä vielä! Hyvät, suorat ja varmat maahanmenot. Rasa pääseekin kohta jälkikuurille! :)