Ja ihan treenattiinkin pikkisen tässä välissä. Mutta sain torstaina väsyksissä hirmuisen luoksetulokonfliktin aikaiseksi ja perjantaina poikakuoro oli juoksemassa kolmisen tuntia metsässä kun merkattiin hakualuetta. Kokeeseen ei kannattais valmistautua näin mutta näemmä ne pohjat on ehkä tehty edes melkein oikein kun toimi kummiskin melko hyvin.

Noste tuntui aamusta alkaen aika väsyneeltä eikä jaksanut ihan kympillä keskittyä. Oltiin toisessa paikkamakuuryhmässä, joka oli rauhallinen. Koe pidettiin Suonenjoen aikasta hienolla nurmikentällä. Nyt kun olen jäsen niin tuolla täytyy koittaa käydä jatkossakin, hyvä paikka treenata! Tuomarina oli Marko Puranen.

Luoksepäästävyys: 10
Paikkamakuu: 10 (otti kerran lonkka-asennon ja haisteli kahdesti... mrrr... noh, tää paranee kun tulee kokeiden ja treenin suhde taas paremmaksi.

Seuraaminen kytkettynä: 8 (hirrrrveen väljä ja vähän pihalla)
Vapaana seuraaminen: 5 (ihan kamalaa kakkaa! Väljää, sitten haisteli ja en tajunnut käskyttää uudelleen sivulle, jatkoi haistelua ja oli ihan pihalla... voi kauheus! eihän se ole koskaan edes treeneissä noin huono!)
Maahanmeno 10
Luoksetulo: 9 (jee!!!!!!!! treenit tuottaa tulosta ja se torstain hässäkkä ei näkynyt)
Seisominen 8 (kaksi seuraa käskyä kun unohtui jonnekin lähdössä)
Hyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 8,5 (vaisu)

Yhteensä 167,5 pistettä ja 1-tulos

Paransi onneksi loppua kohden mikä on aika hieno asia! Oisin saanut varmaan seuraamisen pelastettua jos oisin napakasti käskyttänyt heti kun alkoi haistella. Tuli vähän puskista... Mutta olen tyytyväinen ja seuraavaksi suuntaamme kahden viikon päästä Ouluun rotumestiskokeeseen. Tavoitteena ois se koulari sitten sieltä. :)

Videoo, videoo:

http://youtu.be/SWFB6-HgCLw?list=UU-2NtMIXhCj91EulueuflEw

Ja kuva meidän tosi hienosti pärjänneestä joukkueesta (Nosteella hihna perässä kun en ehtinyt sitä itse viemään kuvaan kun liikkuroin)! Aika ihailtava rotukirjo ja aika mainiot tulokset! Jesh!