Eilen oltiin ihan kamalassa kelissä värjöttelemässä tokovalmennuksessa... satoi koko ajan ja oli ihan sairaan kylmä. Sellanen helteinen heinäkuu ja silleen...

Ekassa setissä tehtiin jäävien erottelua. Ensin peruuttaen  nami kädessä, ei ongelmaa. Sitten seuraamisessa jolloin istuminen huonompi, piti auttaa ihan reilusti. Sitten peruuttaen ilman namia jolloin tuli taas samat ongelmat esiin, eli istuminen hukassa. Pitää siis ottaa nyt vaikka kuuri peruuttaen, ensin namin kanssa, sitten ilman ja vaikka loppuun taas namin kanssa. Tehtiin niin että ensin yhdet kaikkia ja sitten kahdet kaikkia, että pitää muistaa kuunnella, saattaa tulla sama tai eri jäävä putkeen.
Seuraavaksi hetsattiin sivulletuloja, eli ensin hetsi namin kanssa josta sivulle, sitten hetsi ilman namia ja palkka sivulta, hetsi + lyhyt istuminen edessä josta sivulle. Pitää muistaa ottaa näitäkin ja palastella. Ilme kyllä parani näillä.

Tokassa setissä ensin ruutua. Meinasi ekalla lähteä ihan ihme suuntaan, mietittiin että muisteliko ruudun paikkaa ekalta kiekalta vai ajatteliko jotenkin kierosti eteenmenoa kentän pitkään päätyyn? Näytettiin kerran ja meni pari kertaa hyvin alustalle ja pari kertaa hyvin ilman alustaa. Sitten merkki pari kertaa niin että Outi vei pallon merkille, alkaa ostaa tätä selvästi jo paremmin! Ohjattua niin että Outi heitti kapulat ja nyt hyvä ilme molempiin suuntiin. Loppuun vielä merkkiä. Kerettiin tehdä ihan hurjan paljon! :)

Kokeen jälkeen ois tavallaan kiva huiliakin mutta ei ihan vielä... huomenna sunnataan lappalaiskoiraleirille ja tavoitteena ois reenata ja lenkkeillä niin paljon kuin vain suinkin oma vointi ja jaksaminen antaa myöden! Jipii! Luvassa hyvää seuraa ja treeneejä! Jesh!