Ekalla lomaviikolla ei juurikaan reenailtu. Uudessakaupungissa tehtiin pikaiset (tuoreet) puistojäljet. Rasalle ehken 100m pitkä, nameja vaihtelevasti, lopussa pieni kävelytien ylitys. Meni ihan sikahuonosti. Ei taas ollut yhtään kartalla mitä ollaan tekemässä. Bongaili kyllä nameja mutta sellainen hyvä eteenpänpyrkimys puuttui ja viettikatkoksia ihan liian monta. Puuh... Keppien ilmaisut sentäs ihan jees eikä luovuttanut tienylityksellä.

Samassa paikassa Martille noin 150-200m pitkä jälki joka kulki osin puistonurmella, osin nurmen ja soran rajalla ja aika pitkät pätkät soralla. Nameja oli aika runsaasti, sorapätkillä enimmäkseen joka kolmannessa aseleessa. Martti ajoi tuttuun tyyliinsä hyvin itsenäisesti ja halukkaasti. Osan nameista söi mutta kepit olivat nyt sen mielestä aika turhia. Merkkasi muttei meinannut ilmaista kunnolla joten jouduin vaatimaan. Näissä on nyt niin paljon ollut häikkää että seuraavalle kerralle pitää laittaa kunnon keppitreeni.

Nurmeksessa Rasa sai sitten ajaa vajaan tunnin sateessa vanhentuneen metsäjäljen. Nosto ihan sikahieno ja tälläkertaa kulmatyöskentelykin tosi mallikasta! Muutama hukkapaikka jotka selvitti itsenäisesti. Itse mokasin kun otin kepeiksi lastuja joita en pitänyt yksitellen kädessä joten eivät ilmeisesti haisseet tarpeeksi ja meinasi jättää merkkaamatta ne jotka eivät olleet yksikseen mun kädessä olleet. Ne lastut jotka pidin edes sen hetken kädessä ihan yksikseen nousivat tosi hyvin. Minen kyllä vieläkään tiedä että osaako se jäljestää vaiko ei. Ihan päivästä kiinni. Mutta reenaillaan nyt se minkä voidaan ja katsotaan tuleeko elokuu meille liian nopeasti vastaan... :)