Eilen hurautettiin suoraan aksareeneistä Varkauteen kun päästiin kuokkimaan noutajapoppoon reeneihin. Tokoilut on olleet nyt oikeastaan tunnarin ja kaukojen varassa (sisähommina) ja PK-liikkeissä (ulkona). Koska en ole vielä saanut EVL liikkeitä kuin harkinnan tasolle niin aloitettiin siis merkillä. Ensin ihan vain ohjaamista oikeaan paikkaan, palkkaamista suoraan + namia heittämällä. Sitten väliin kävin merkkaamassa paikan merkin takana palloa heittelemällä ja kohtuu hyvin rasa sinne löytyi (milloin suoremmin ja milloin vähemmän suoraan mutta kuitenkin). Lisäksi tehtiin vielä yksi niin että Satu vei pallon merkin taa. tehdään nyt näitä kaikkia sekaisin ja eiköhän se siitä ala sujumaan.

Seuraavaksi tehtiin luoksetuloa namileikkinä. Vapautin hyvästä pysäytyksestä Sadun luo takapalkalle ja kutsuin uudestaan. Toimii ok jos Rasa on kohtuu lähellä minua ja toistojahan se vatii satamiljoonaa. Lisäksi nyt taas käsimerkki + käsky käyttöön. Hyvin kesti useita toistoja ennakoimatta ja vauhdin lopahtamatta. Noh, mikäs ylätys tämä nyt oli, kun palkaksi pysäytyksestä saa kuitenkin juosta ja siitähän Rasa tykkää :) Tähän meidän aika sitten loppuikin mutta olipas ihanaa pitkästä aikaa reenata Sadun opissa!

Loppuun otettiin vielä paikkamakuu evl tyyliin joka meni tosi hyvin (oli saanut enimmät virrat purettua pois jo tekemiseen niin ei jaksanut lonkkaillakaan).