Panu ja Rasa lähtivät metsästysreissulle joten jälkitreeneissä pääsi pitkästä aikaa Martti hommiin. Sillä oli pellolla helppo, tunnin vanha  ja pari sataa metriä pitkä jälki. Koska jotain jäynää piti keksiä niin sinne polkaistiin reilun puolituntia tuoreemmat harhat. Jäljen nosto oli tosi hyvä vaikkakin rauhoittuminen ennen liikkeellelähtöä oli tosi hankalaa. Ajoi nätisti ja joissain kohden tarkasteli myös harhajäljeltä tulevia hajuja mutta aina itse palasi oikealle jäljelle (ja nopeasti). Kepit ilmaisi hyvin, ei mitään ongelmia siinä. Oikein hyvä reeni ja tosi hyvää, vahvaa mutta tarkkaa jäljestystä.

Kotosalla vähän vielä tokoteltiin. Ensin ruutu ihan kokonaisena ja palkka vasta luoksetulosta. Oikein kiva suoritus ja leikki hienosti sekä ennen että luoksetulon palkaksi. Seuraavaksi pari merkkiä palkaten (ohjatun kapulat valmiina) ja sitten ohjattua. Molempien puolien noudot tosi hyvät, korjattavaa ainoastaan aavistuksen vinoissa luovutusasennoissa (mutta olivat tosi tiiviitä kuiteskin!).

Vertin kanssa vähän leikittiin ja otettiin joitain perusasentoja nameilla. Vertin ihottuma on ollut tosi paljon parempana, mutta edelleen se kainalo kutisee välillä. Nyt ollaan putsattu betadinella tai laitettu helosania / bebanthenia aika satunnaisesti silloin kun tuntuu eniten kutisevan.