Lämpimät kelit jatkuvat mutta meitä ei enää haittaa :) Tänään siis Merjan ja Hannan kanssa kaupungintalon takana jäljellä. Martille namitettu, Hannan tekemä jälki, ehti vanhentua ehken puolisen tuntia maksimissaan. Oli tosi hätäinen, mutta piti ihan kohtuullisesti jäljestä huolta. Ensimmäisellä esineellä käytiin tahtojen taistelu että ilmaiseeko vaiko eikö; mie voitin ja loput esineet ilmaisi hyvin. Jäljestys oli tosi innokasta mutta vähemmän älykästä, ihan kohtuullisesti kuitesnkin meni. Nakit + linnut yhdistelmän takia ei viitsitty pidempään antaa vanheta.

Jälkien jälkeen tokoiltiin ja Merja ystävällisesti liikkuroi. Ensin seuraamista. Palkkasin ekan liikkeellelähdön ja sen jälkeen pätkän jokaista nopeutta (kaikki käännökset kaikissa nopeuksissa). Kaikkea muuta muttei pikkuaskelia. Hyvin meni ja Merja kommentoi että häntä heilui koko ajan! Kiva kuulla, siltä se kyllä tuntuikin! Paikka varsinkin juoksussa vähän edessä mutta se nyt on ihan sama js on noin innokas. Idarissa ensin kulmia ja sitten kaikki jäävät suorapalkalla ja osin autettuna.

Luoksetulossa ensin palkattu pysähdys, jonka jälkeen aivopieru ja uusi pysähdys. Maahanmenoa saatiinkin sitten hetki hinkata koska ei sujunut ja vähän meinasi jossain kohtaa luumuillakin. En antanut häiritä, joten ihan hyvät jutut saatiin. Ruudussa ruhtinaallista säätämistä mutta nyt pääsin soveltamaan juttuja joista Reetan kanssa juteltiin, eli jos ei ekalla mene niin pysäytys ja ohjataan uudelleen. Seilailtiin merkin ja ruudun väliä ja Martti teki hyvällä asenteella! Kuunnella olisi voinut paremmin että mitä milloinkin halutaan mutta hyä asenne, oikein hyvä!

Ohjatussa ensin palkattu merkki ja sitten ei heti nähnyt kapulaa niin meinasi mennä keskelle... Sitten meinasi mennä ruutuun ja ihan jokapaikkaan ennen kapulan löytymistä. Haetin molemmat kapulat ja jotain siis saatiin tästäkin aikaiseksi (hyvät palautukset by the way). Hyppyä ei ollut joten vielä yksi hyvä, kokonainen tasamaanouto.

Tunnarissa hajustetut väärät, vapautin käskyn jälkeen ja sitten vasta lähetin. Hienosti etsi eikä nostellut vääriä ollenkaan!! Jee! Kaukoissa Merja takapalkkasi. Ihan pientä liikkumista muttei ollenkaan hassumpaa! Tosi mukavaa oli ja ohimennen tuli melkein koko evl reenattua läpi.