... päivityksessä vaan ei treeneissä. On nyt viimeaikoina jostain syystä jäänyt tuo kirjoittelu. Reenattu kuitenkin ollaan jälkeä, tottista ja mejää. Agilityn pujotteluakin ollaan otettu melkeinpä joka päivä, kun Panu otti ja tilasi meille kepit! Mahtavaa luksususta!!

Martin kanssa käytiin PEHA kokeessa viime viikolla, meni valitettavasti hylsyksi, mutta onneksi koira toimi hyvin. Minä siis munasin ihan kunnolla, mutta siperia opettaa...

Viimeisimmät treenit  olivat sunnuntaina Joensuussa Popekon harjoitukset. Pepe polki Martille noin 1,5 km pitkän ja mukavan monipuolisen jäljen, jonne Pirjo teki harhat. Jana meni oikein mukavasti, samoin jälki ja kaikki esineet nousivat. Ekan harhan merkkasi, mutta jatkoi kuitenkin oikeaa. Toisella pyrki voimakkaasti harhalle, estin liinalla rauhallisesti, sanoin "jälki" (edelleen ihan rauhassa - hyvä mie!) ja kun pikkuisella olivat aivot solmussa, lopulta osoitin oikeaa suuntaa, jolloin loppujälki menikin hienosti. Kiitos Pepelle hyvästä jäljestä ja neuvoista (miten mie oppisin olemaan hiljaa....?).