Eilen taas Pieksämäellä Reetan kanssa - kiitoksia taas seurasta ja avusta! :)

Rasa aloitti ruutuun karkaamalla ja hyvin löytyi. Otettiin vielä pari kertaa tyhjään ruutuun menemistä läheltä ja nooh, tässä ei sen kummempaa edistystä. Luoksetulon maahanmenoa kiertämällä ja vissiin pari ihan hyvää, kerran ennakoikin ja valuu kyllä ihan liian helposti. Tunnari on taas ihan hajalla vaikka luulin että se olisi jo korjautunut :( Tehtiin sitten namien imuroimista väärien joukosta ja pari kertaa oman piilotusta. Loppuun vielä seuraamista jossa ihan hyvääkin settiä mutta tässä nyt joku helpotuskuuri että sen saisi kaikilta osilta kuosiin. Rasa vastasi sitten siitä huonosta osuudesta eli alkoi tosi vahvasti ontumaan etustaan :( Ontui vielä ulkonakin mutta ei enää kotona, joten tuo saattoi johtua siitä että jos sillä oli haava jalassa ja hallin pohja on niin voimakkaasti suolattu että se ehken alkoi kirvellä. Pidetään nyt kuitenkin vähän huilia pari päivää varmuuden vuoksi.

Martin kanssa aloitettiin perusasentovirittelyillä ja siitä mentiin Jaskan kanssa paikallaoloihin ja Reetta teki kehäänmenotarkastuksenkin. Paikallaolot hyviä, hieman vinoon jäi makaamaan. Seuraamiset oikein jees, piippaustakin huomattavasti vähemmän. Ruutu ensin niin että Reetta vei palkan valmiiksi (meni kyllä ensin ainakin kaksi kertaa hypyn kautta merkille...) ja se oikein hieno ja hiljainen! Otettiin vielä merkkiä ja ruutua uudelleen, jouduinkohan kerran kutsumaan haukusta pois ja kerran jumahti merkille kun ei saanut palkkaa. 
Ohjatussa hyvä merkki ja hyvä oikean nouto, vasemmalle haukku noutoon lähdössä, josta palautus merkille ja sitten vähän jumitteli mutta saatiin oikein hyvä nouto vasemmallekin. Tunnari aivan superhieno! Loppuun vielä seuraamista leikkipalkalla ja siitä sitten sai myös tyhjätä lelun. Tosi hyvä asenne ja hyvä reeni, jeejee!