Ei voi laittaa että voivottelee kun ei siinä jäänyt voivottelemista :) Oltiin siis Varkaudessa kokeessa, tuomarina Marko Puranen. Meidän eka ja näillä näkymin viimeinen voittajan koe!

Paikallamakaaminen: 9,5 (ei ollut näin hyvä, useamman kerran oli vaihtanut lonkkaa. Aika odotettavaa kun edelliset paikallaolotreenit on tehty Kannuksessa...)

Yksilöliikkeisiin lähdettiin toisena.

seuraaminen: 9 välillä turhan väljää mutta nyt ei pahasti edistänyt eikä painanut eikä äänellyt mitkä kaikki kyllä reeneissä löytyvät...
Istuminen: 9 hidas
Luoksetulo: 8 hitaat pysäyykset ja loppuasennot huonot
Ruutu: 9,5 meni aika laitaan mutta varmasti kuitenkin ruutuun sisälle. Tähän siis tosi tyytyväinen ottaen huomion ettei liike todellakaan ole vielä mitenkään pomminvarma.
Hyppynouto: 10
Metallinouto: 9,5 ravilla viimonen pätkä
Tunnari: 7 puree ja mälvää mutta sehän me jo tiedettiinkin. Oma kuitenkin nousi varmasti vaikka palkattomia liikkeitä alla jo monta.
Kaukot: 7 ekaan istumiseen kaksoiskäsky, maa-seiso ja seiso-istu liikkui eteenpäin - nämä meni paremmin mitä odotin, ei olla pitkältä matkalta paljon reenailtu viimeaikoina...
Kokonaisvaikutus: 9

Yhteensä 275 pistettä, 1-tulos, sijoitus 1/5!

Rasa on kyllä ihana koekaveri! Iloinen höpsöttelijä joka palkkautuu hyvin ja tekee aika monesa liikkeessä parhaansa eli paremmin kuin mitä reeneissä. Video löytyypi täältä.

Nyt pitäisi raaskia alkaa keskitymään PK-tottikseen, jälkeen, hakuun ja esineisiin. Rasankin toivoisin saavani jälkikokeeseen, haku mahtaa olla vielä liian kaukainen haave ja toisaalta Martillakin olisi sillä saralla hommia. Katsotaan mitä saadaan reeneissä aikaiseksi ja milloin onnistun saamaan koepaikkoja. Martti toivottavasti pääsee kokeeseen jo toukokuussa, Rasa ei ehken ennen loppukesää. Aksakisoja sitten Rasalle luvassa niin kauan kun mie pysty juoksemaan. Siinä sivussa hissukseen alan reenailla Rasalle merkkiä ja ohjatun suuntia ja molempien kanssa välillä muistellaan muita tokojuttuja.