Illalla tottisteltiin Panun kanssa kotipihalla. Martin kanssa aloitettiin palloleikeillä ja sitten otettiin seuraamista hihnassa ja ajatus perusasennoista, eli niistä palkkaa paljon. Oikein kivaa seuraamista, eikä juurikaan tarvinnut huomautella mistään. Seuraavaksi otettiin luoksetuloa lyhyeltä matkalta jalkojen välistä vapauttamalla. Näistä Martti taas oikein innostui. Välillä otin eteen istumaan, palkkasin siitä ja vielä uudestaan läpimenosta. Loppuun seuraamista ilman palkkaa ja välikehuja tai hihnaa ja hyvästä seuraamisesta eteenmeno purkille. Innostuin vielä lopuksi demostroimaan Panulle sitä "toimivampaa" täyskäännöstä vasempaan ja sehän meni ihan mukavasti. Tätä treeneiltiin vielä lenkilläkin hieman.

Rasa ja Panu tekivät askelsiirtymiä ja hyppyä, molemmat menivät oikein mukavasti. Paikallaolokin näyttää Rasalla oikein mallikkaalta.

Panu oli tehnyt Martille lyhyen jäljen kanavalle. Se ehti vanheta noin tunnin. Kulmia ei ollut. Jälki nousi kohtuullisesti, jäljestys oli oikein mukavan intensiivistä ja tarkkaa. Keppejä nousi kahdeksan, eli hienosti sain palkattua. Mahtavan hieno homma!