Lauantai-iltana oltiin taas porukalla etsintäharjoituksissa. Rasa oli ensimmäistä kertaa hommissa ja pimeydestä huolimatta pikkuneiti oli oikein reipas ja meni iloisesti maalimiesten luo. Harmittavasti vaan ei tuullut yhtän ja haju ei kulkeutunut koinkaan kauas. Samoin Panun entinen piilopaikka oli aika suuri häiriö. Rohkeasti pikkuinen kuitenkin etsi ja iloisesti löysi.

Martille oli yksi maalimies, ja M oli niin intoa täynnä että irtosi ja teki hommia vähän liiankin itsenäisesti... Maalimies löytyi hirmuisen kaukaa... Haukku oli ihan ok ja intoa olisi ollut jatkaa vaika kuinka paljon. Hieman liian holtitonta työskentelyä kuitenkin.

Tänään taas tokoiltiin hieman kotosalla. Hyppynouto metallikapulalla meni oikein kivasti. Kehuin ja vapautin heti kapulan nostamisesta, koska siinä on ollut hitailua. Tuli kuitenkin hypyn kautta pois. Vahvistin erikseen myös luovutusta ja vähän hyppyäkin. Sitten merkkiä, joka meni oikein hienosti, pientä haukkumista lukuunottamatta... Merkiltä lähetin muutaman kerran ruutuun, jossa odotti namikippo. Nämä ihan hyvät. Loppuun vielä vähän seurqaamista naksulla. En ollut oikein tyytyväinen. Pitää ottaa taas suusta palkkauskuuri, jos se parantaisi sitä kontaktia palkkauksen jälkeen.