Oltiinpa Tiinan kanssa ukkoskuuron aikaan jäljellä, eikös ne neuvo että ukkosella vois mennä puun alle turvaan...? Metsäjälki, pituutta noin 300m, jana noin 30 m, 8 merkattua keppiä, ikää noin 45 min teosta ajamisen aloitukseen. Jana ihan supersiisti! Voi pojat! Menee reippaasti, etenee suoraan ja reagoi jälkeen voimakkaasti. Tarkasti matkalta jonkun hajun mutta jatkoi itsenäisesti. Ensin katsoi ehken muutaman metrin takajälkeä ja jarruttamatta vaihtoi oikeaan suuntaan. Jäljestys pääosin ihan mun mielen mukaista, kerran mainasi hukkaantua (jäniksen perään?) mutta jatkoi huomautuksella. Kepeistä löysi 6 / 8 tosi hyvin. Pysähtyi oikein etsimään mutta ilmaisu vielä ihan hukassa, olen saanut naksuteltua kepin nostamisen. Ei ollut ihan tarkoitus mutta olen tosi tyytyväinen miten hyvin se ne etsii jos saa hajun. Yhdestä kepistä josta meni yli tehtiin ongelma ja Noste meni ihan hämilleen kun ei tiennyt mitä haluan. Toimenpiteeksi siis antaa olla. Voidaan tota treenata vaikka pikkuesineillä myöhemmin mutta nyt se jarraaminen ei vaan tuota haluttua tulosta joten jos ei nouse yli mennessä niin antaa olla vaan. Ukkonen ei siis häirinnyt yhtään vaikka liinassa roikkujaa vähän hirvitti... Kiitos Tiinalle jäljestä ja lenkkiseurasta!

Eilen tehtiin myös kokonaisuustreeni jossa suurin virhe seisomisen perusasennon ennakointi, aika hyvin siis :) Se ei kyllä ole moksiskaan jos ei lelua tai namia tipu. Tuli vaan mieleen että pitää ottaa nyt pari kokonaisuutta jossa tulee ylläripalkka jostain satunnaisesta kohtaa. Alokasluokka on kyllä aika ihana näiden kokonaisuustreenien kannalta! Helpot ja nopeet liikkeet eikä vaadi isoja järjestelyjä.

Asenne on muutenkin ollut tokossa aika tosi jees. Olen lisännyt lelulla palkkaamista seuraamisessakin ja kapulan nostojakin tekee koko ajan siistimmin ja treeni on kantanut myös ihan vauhtinoutoihin asti. Metallia tehdään vielä sisällä, se on edelleen vaikea mutta onneksi toi on ahne. Kotioloissa se onkin nyt sellanen porsas että ihan mukavaa että se treeneissä kulkee...

Koesuunnitelmiakin muuten on! Elokuussa on tokoringin näyttökoe (tuskin päästään kun ei me päästä minnekään tänä vuonna...) jonne mennään ja peruin oikein työreissunkin loistokkaassa seurassa sitä varten... Syyskuussa ois seuranmestaruus sekä piirinmestaruus, jos ees jompaan kumpaan. Lokakuussa varmaankin rotumestiksiin. Toukokuuhun mennessä pitäis olla kaks avo 1-tulosta taskussa... toivotaan parasta ja treenataan mahdollisimman ahkerasti ;)