Laura vei Marttia eilen JoA:n agiliitokisoissa kolmen radan verran. Harmittaa tosi lujaa kun ollaan ehditty reenata niin vähän, se valitettavasti näkyi, samoin kuin se, että sijoituin itse tyhmästi radan reunoille ja Martti etsiskeli minua aina välillä. Keppejä ollaan reenattu ja ne menivätkin melkoisen paljon paremmin kuin aikaisemmin vaikka reeniähän ne vieläkin vaativat. Laura onneksi jaksoi ohjata hyvällä asenteella ja vaikka hyllyjä ropisi niin meillä oli mukavaa! Kiitos Laura huipusta päivästä!

Rasa teki päivällä yhden pätkän jossa tehtiin ruutua ja kiertohommia. Ruutu ei ole vielä yhtään varma, jotenkin se yhditää sen jo merkkeihin mutta ei ole vielä ihan hoksannut. En tiedä pitäisikö ottaa rajat mukaan, saattaisi auttaa hahmottamista...? Hauskaa sillä kyllä oli juosta pallolle :) Kierrot menivät ihan ok, vaikka välillä on edelleen vähän pallo hukassa. Kerran pysäytinkin ja oli mainio stoppi.

Toinen satsi iltamassa aloitettiin tunnarilla, joka meni kuin elokuvissa (tai pureehan se kapulaa mutta noin muuten). Tää on niin hyvänmielenliike Rasan kanssa :) Seuraavaksi metallinoutoa jota ei ollakaan muistettu tehdä! Hyvin otti kapulan mutta palautti ravilla. Tähän siis lelupalkkausta ja lisää draivia että siitä tulee yhtä kiva kuin puukapulastakin.

Marttikin saa reenata tokoa tällä viikolla ensi viikon tukisukkiksia silmälläpitäen. Ensin metskunoutoa tasamaalla joka ihan ok ja sitten tunnari ilman kapuloille menoa ja onnistui tosi hyvin pitkästä tauosta huolimatta! Loppuun vielä kaukoja, jotka ihan supereita. Hyvä Martti!