Whuuuaaa!!!! Näin se vuosien työn tulos sitten palkitaan!! Oltiin siis Pieksämäellä perinteissä loppiaistokoissa. Tuomarina Riikka Pulliainen. Kerrankin olin koepaikalla oikein hyvässä ajoin, niin toki koe oli tälläkertaa reilusti myöhässä. No, en antanut haitata, mihinkään ei ollut kiire.

Aloitettiin kahdessa ryhmässä paikallaoloilla:
Paikalla istuminen: 0!!! (voi juma! ei se ole kone tuokaan koira vaikka sillä on tosi varmat paikallaolot olleet, niin vaan oli maahan valunut. Tässä vaiheessa sitten vähän toruin ja unohdin kaikki haaveet ykkösestä. EVL on niin vaikea että yhdellä nollalla se tuntui ihan mahdottomalta ajatukselta.)
Paikalla makaaminen: 10

Martti oli kiireinen palkkautumaan kehästä pois, ja vaivoin sain sen tulemaan pois mun kanssa. Alkaa olla liian tuttua kauraa noi Pieksämäen kokeet. Oltiin suoritusvuorona ensimmäisenä, joten toisen ryhmän paikallaolojen aikana reenasin pihalla oikeastaan koko ajan. Seuraamista, jäävät koejärjestyksessä, kaukot ja jotain temputusta. Niin ja leikkiä namilelulla. Aika rennoin mielin mentiin sitten omalla vuorolla kehään.

Seuraaminen: 7,5 (alkoi hyvin mutta aina kun lähdettiin menemään poismenoaukkoa kohti niin pakka hajosi ja Martti koetti poistua paikalta. Lisäkäskyjä ei tarvittu, lähinnä passailin vain omaa vahtia himmaamalla ja onneksi käännöksiä ja pysähdyksiä tuli sen verran tiheään että sain sitä huomauteltua. Juoksu oli nyt tälläkertaa aika hieno ja loppu myös.)
Salama: 9,5 Muuten oikein hyvä mutta olisi pystynyt vieläkin selkeämmin pysähtymään (nopeemmin siis)
Luoksetulo: 8 stoppi vähän venyi, viimonen 1,5 m ravilla
Ruutu: 10!!!
Ohjattu: 9 (olisi voinut palauttaa reippaammin, hieno suunta! nam! Ja ihanan iloinen luovutus!)
Metalli hyppynouto: 9 Piiiiiiip! Tästä kyllä nuhtelin liikkeen jälkeen
Tunnari: 9 -olisi voinut palauttaa reippaammin, itse liike aika hyvä. Merkkasi heti ekalla oman mutta haisteli vielä muita ja otti sitten oman reippaasti
Kaukot: 10!! Ihana ilme!

Yhteensä 264 pistettä, I-tulos, TK4 ja Suomen tottelevaisuusvalion arvo!!! Huimaa!!!

Tämä oli meille siis 22. EVL-koe. Ihan liian heppoisestihan sitä on luokkia vaihdettu mutta onneksi en ole luovuttanut :) Voittajassa oltiin 8 koetta ennen TK3 saavuttamista. Iso KIITOS Katjalle mahtavasta koirasta, kaikille treenikavereille (erityisesti viimeaikaisista Reetalle ja Sadulle Varkauteen jotka eivät ole antaneet mennä mun siitä mistä aita on matalin koska se ei tuottaisi tulosta) ympäri Suomea. Ihan parasta! Ja Marttia tullaan todellakin näkemään vielä tokokentillä. Ei ehken ihan näin usein mutta ehdottomasti kokeissa käydään koska nythän me vasta aletaan toimia! :D