Maanantain normisettii :)

Paikallaolot ekaksi ja hei, muistin pysyä suunnitelmassa! Ensin paikkamakuu, aika oli ehken 3 minuuttia...? Ei välipalkkaa. Välillä oli paljon häiriötä mikä sai Nosteen jännittymään ja katsomaan (halliin tuli koira yms) mutta rentoutti itse itsensä. Lopussa tällasen jälken vetkautti itsensä lonkalle mutta korjasi suoraan kun olin ottanut yhden askeleen lähemmäs että oisin korjanut. oon oikein tyytyväinen tähän, nyt alan joka toinen kerta kasvattamaan matkaa, ensi kerralla on taas lähellä tiheä palkkaus. Istuminen samaan malliin mutta vasta makuun jälkeen. Vähän oli ihmeissään mutta meni ihan hyvin.

Omalla vuorolla taidettiin aloittaa ruudulla. Ensin valmiiksi laitetulle lelulle, sitten appari näytti ruudun ja palkkasi (tyhjä), otettiinkohan sitten taas amanmoinen ja loppuun lelulle. On se jo hyvällä mallilla, pitää vaan ruveta paikkaa nyt tarkomaan. Ja oi kun pääsisi ulos, pidemmälle matkalle ja niin ettei lelu paistaisi niin kauas.
Seuraamisessa pieniä häiriöitä perusasennossa. Vilkuilee palkkauksen jälkeen mutta oli paljon enemmän kartalla mitä ennen. Imutusseuraamisessa Outi laittoi meidät juoksemaankin, ihan hyvin meni kaikkineen. Myös yksi liikkeellelähtö ilman apuja ja lelupalkalla.
Jäävät ensin pikaisesti ja sitten pysymistreeniä. Muut hyvin mutta seisominen on vielä vähän hankalaa. Sujui sekin jotensakin. Hyppyä nyt ihan namiheittelyinä.
Luoksetulon loppuasentoa kolme toistoa lelulla ja loppuun vauhtiluoksari.

Oli huono treenisuunnitelma ja liian pitkä pätkä, alkoi jo vähän väsähtää loppua kohden. Ei lopettanut ja leikki kuitenkin mutta selkeästi kovin terä oli poikessa.